Infoisinfo Nederland

Bruin Fysiotherapie
Sport in Medemblik

www.fysiotherapiebruin.nl
Toon telefoonnummer
Onthoud dat u dit bedrijf gevonden heeft op InfoisInfo 0227 541 60?

Adres

Parklaan 7. P.C. 1671HD, Medemblik, Noord Holland.
Toon kaart


Bent u de eigenaar of manager van dit bedrijf?Wat moet je weten over Bruin Fysiotherapie

Fysiotherapie in Medemblik, Massage in Medemblik, Fysio in Medemblik, Klachten in Medemblik

Fysiotherapie en sportfysiotherapie Bruin vertelt u graag wat u allemaal wilt weten over fysiotherapie en wat u van ons mag verwachten. Ook behandeling met tape of braces is mogelijk. .

Uniek bij Fysiotherapie Bruin is ons echoapparaat. Wij vertellen u graag over onze aanpak en welke stappen er genomen moeten worden om u van uw klacht af te helpen. .

Wij kunnen ons voorstellen dat u na het bekijken van onze website nog vragen hebt. Fysiotherapie Bruin is al meer dan 50 jaar actief in Medemblik en omgeving. .

Fysiotherapie Bruin neemt de tijd voor uw klacht. In dat geval kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Daarmee kunnen we nog beter vaststellen wat uw klacht is. Daardoor kunnen wij uw klacht nog beter behandelen, waardoor u weer snel mobiel bent. .

Wij hebben zelfs de beschikking over een echoapparaat, wat vrij nieuw is binnen de fysiotherapie. Wij nemen graag de tijd voor u. .

Met een NVFS-Sportfysiotherapeut® is er een hoop kennis in huis om sportblessures of allerlei sportgerelateerde klachten te behandelen. Daarmee kunnen we uw klacht lokaliseren en deze doelgerichter behandelen. Dat wil zeggen dat wij er alles aan doen om u snel van uw klachten af te helpen en daar hebben wij verschillende middelen voor. .

Hebt u nog vragen over onze behandelwijze en hoe wij menen uw klacht op te lossen, bel ons dan gerust. Met behandeling bestaande uit oefeningen, en massage moet uw klacht dan verminderen en opgelost kunnen worden. .

Eén ding is zeker in onze praktijk, revalidatietraining, u staat centraal en wij willen u snel weer klachtenvrij hebben.
Lees verder...

Sociale netwerken

We hebben geen social media account van dit bedrijf

Foto's en video's

Dit bedrijf heeft geen foto's of video's

Extra informatie

  Openingstijden Opening Sluitend
   Maandag 8:30 18:00
   Dinsdag 8:30 18:00
   Woensdag 13:00 18:00
   Donderdag 8:30 18:00
   Vrijdag 8:30 18:00
   Zaterdag Gesloten
   Zondag Gesloten

Beoordelingen van Bruin Fysiotherapie (0)

Beheer je een bedrijf?
Wij helpen jou het te laten groeien

Krijg meer klanten, zichtbaarheid en naamsbekendheid.
Laat ons je helpen je doelen te bereiken en je bedrijf te verbeteren.

Voeg je bedrijf toe