Infoisinfo Nederland

Taxi Pronk
Auto in Medemblik

www.taxipronk.nl
Toon telefoonnummer
Onthoud dat u dit bedrijf gevonden heeft op InfoisInfo 0227 545 00?

Adres

Meerlaan 42. P.C. 1671EG, Medemblik, Noord Holland.
Toon kaart


Bent u de eigenaar of manager van dit bedrijf?Wat moet je weten over Taxi Pronk

Taxi in Medemblik, Reizen in Medemblik, Schiphol in Medemblik, Bus in Medemblik

Taxi Pronk in Medemblik is al ruim 40 jaar een vertrouwd gezicht! Wij bieden een breed scala aan diensten, waarbij service en kwaliteit voorop staat. .
Voor zakelijk en particulier vervoer staan wij voor u klaar! .
Personenvervoer .

Wilt u met mee dan 4 personen vervoerd worden, dan kan dat uiteraard bij ons geregeld worden. Wat heel belangrijk is, wij rijden voor alle ziektekosten verzekeringen, vraag ons eerst advies voordat u besluit verder te gaan shoppen. .
Groepsvervoer .

Ook voor schoolvervoer kunt u bij ons terecht. We beschikken over luxe 8 persoons bussen. U bent verzekerd van een goede reis in een van onze luxe personenauto's. .

Schoolvervoer .

Speciaal voor deze doelgroep hebben wij aangepaste voertuigen. Wij vervoeren dagelujks een groot aantal leerlingen naar school en terug. Bijv. voor kinderen in het speciaal onderwijs. Reserveert u voor de zekerheid van tevoren! .
Ziekenvervoer .

Kies voor het gemak van onze luchthavenservice. Voor vervoer naar dokter of ziekenhuis, maar bijv. Wij zijn er trots op aangesloten te zijn bij alle verzekeringsmaatschappijen, maar ook particulier kunt u bij ons terecht. bel ons of informeer voor de mogelijkheden bij uw gemeente. .
Schipholtaxi .

Ziekenvervoer is een belangrijk onderdeel van ons bedrijf, wij vinden ook dat het veel aandacht verdient. Uw auto hoeft niet tegen betaling achter te blijven op onbekend terrein. ook naar uw favorieten vakantiebestemming. .

Reserveer tijdig zodat u in drukke tijden niet hoeft te wachten. Wij zijn geen groot bedrijf, waardoor wij meer service en persoonlijke aandacht aan deze doelgroep kunnen geven. Niet meer overstappen met uw bagage.
Lees verder...

Sociale netwerken

We hebben geen social media account van dit bedrijf

Foto's en video's

Dit bedrijf heeft geen foto's of video's

Beoordelingen van Taxi Pronk (0)

Beheer je een bedrijf?
Wij helpen jou het te laten groeien

Krijg meer klanten, zichtbaarheid en naamsbekendheid.
Laat ons je helpen je doelen te bereiken en je bedrijf te verbeteren.

Voeg je bedrijf toe